Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за за Алфа Ромео 156, 2,4, 136к.с от горубляне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за за Алфа Ромео 156, 2,4, 136к.с от горубляне

Здравейте,

Днес разглеждах една Алфа Ромео 156, 2,4 JTD, 136к.с. май от '99. на Горубляне. Цената беше 7200 лв. Исках да ви питам това нормална цена ли е за такава кола? Колата е с червен кожен салон и изглежда запазена или поне добре изчистена.... Само забелязах че и двата предни фара изглеждат мътни, като мръсни отвътре - това сериозен проблем ли е и оправя ли се? А съшо и предната емблема изглежда доооста избеляла...

Това ще ми е първата кола на старо , така че благодаря за всякакви съвети?

кво Горубляне ве човек,направо от Италия си поръчай
    2000 г. 1,8 TS

Comment

Ами това ми е първата кола все пак? а и не познавам никой които да ги носи направо.....

Тази зле ли звъчи?

Comment

като цена за продаваните в България е прилично според мен
        2000 г. 1,8 TS

Comment

Ами и аз ще си взимам ама не от горубляне и цената според мен е добра
          Но трябва да си сигурен че е имала някакъв удар за тази цена, мога да ти каже че имам познат в италия и лично го питах какви пари е там и цената на този мотор без някакви фрапанти забележки е 4300 евро там а за 2004 2.4 20v jtd e 8900 евро и това са цени без докарване

Comment

И аз не съм привърженик на пазари като Горубляне, но това не значи, че не може да си намериш перфектната кола там, напротив от толкова коли, задължително диагностика и малко късмет и ти си човека. А цената ми се струва нормална, скоро и аз обикалях и цените варираха около тази.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Миналата година един познат си взе 156 2,4жтд някъде от софийска автокъща. Ходих да я разгледам, сядах вътре, палихме я - всичко 6. По-късно разбрах, че много се е ядосвал на тази кола и е съжалявал че не си я е внесъл "отвън". Не знам колко е вярно, но чух че е правил ремонт на двигателя. Със сигурност много се е ядосвал. Вече не помня цената. Мисля че беше 8500 и това преди 1 г. и на 82000 км. Беше супер запазена кола и много я харесах.
              Има и скъпи трошки, има и по-евтини запазени.
              Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Re: Съвет за за Алфа Ромео 156, 2,4, 136к.с от горубляне

Първоначално публикувано от Chavdar Dimitrov
                Здравейте,

Днес разглеждах една Алфа Ромео 156, 2,4 JTD, 136к.с. май от '99. на Горубляне. Цената беше 7200 лв. Исках да ви питам това нормална цена ли е за такава кола? Колата е с червен кожен салон и изглежда запазена или поне добре изчистена.... Само забелязах че и двата предни фара изглеждат мътни, като мръсни отвътре - това сериозен проблем ли е и оправя ли се? А съшо и предната емблема изглежда доооста избеляла...

Това ще ми е първата кола на старо , така че благодаря за всякакви съвети?
                Това което мога да те посъветвам е вземи майстор с теб и я откарай на диагностика.Не се плаши от Горубляне, все пак половин БГ кара коли закупени оттам.Задължително диагностика!!!Гледай за дебитомер,ламбда сонда, как надува турбината.Не е казано че колата е удряна.Фаровете и емблемата са логичният резултат , в следствие от употреба.Не се плаши най-много да са мръсни от вътре фаровете , емблемата също не е проблем.Карай през дупки и се наслушвай за скърцания под предната част на купето , дали не вият лагери...И купувай смело, няма да съжаляваш.особено с червената кожа.
                настояща - BMW 3er
                ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Working...
                X